A 2006-os alapkő letétel óta megörökítésre kerülnek a templommal kapcsolatos tevékenységek a plébánia honlapján.

Egyszerű és ingyenes  honlapot a Google biztosított részünkre, amelynek a címe a https://sites.google.com/site/ujpalotaitemplom . Miután ez a cím nehezen jegyezhető meg béreltünk egy domainnevet két évenként 3048.-Ft költségért: www.ujpalotaitemplom.hu.  Ez ha hosszú is, viszonylag könnyen megjegyezhető.

Szerencsés választás volt az egyszerű és ingyenes honlap, mert a szükséges információk eljuthattak az érdeklődőkhöz, ugyanakkor több mint tíz év alatt a hekkerek egyszer sem támadták meg, ellentétben a környező plébániák szép és előkelő honlapjaival, amelyeket ez idő alatt többször is meghekkeltek

A Google által biztosított tárhely  mérete 100 Mbyte, amely csak úgy volt elég, hogy a fényképeket, hosszabb szövegeket, hangfelvételeket és videofelvételeket a Google által biztosított egyéb tárhelyeken helyeztük el és linkkel hívtuk be a honlapra. Ez még ma is jó megoldásnak tűnik.

Jónak láttuk egyes információk idegen honlapokról történő csatolását(linkelését).

Ez azonban ma már látható, hogy nem minősült jó megoldásnak. Sajnos a legtöbb honlap tulajdonos időnként átszervezi a honlapját, így a csatolások  sem érik el a céljukat. Így a magyarkurir.hu, az ujember.hu, a mediaklikk.hu , az esztergomi-érsekség.hu, a katolikus rádió.hu, a bpxv.hu, a toronyhir.hu, stb. címeket meghívó linkjeink hibaüzenetet adnak. Így például Dr. Erdő Péter bíboros úr máriaremetei beszéde - amelyben meghatározta  templomunk titulusát - nem érhető el. Ugyancsak hiába keressük a templom felszentelésekor elhangzott bíborosi prédikációt, valamint Molnár Béla esperes beszédét, valamint a felszentelésről szóló újságcikkeket. Annyit tanultunk, hogy a lényegesnek ítélt adatokat - ha győzzük tárhellyel - magunknak kell tárolni .

Érzékenyen érintett bennünket a picasaweb és magyar képgaléria tárhely megszűnése. A képek nagy részét sikerült visszaállítani.

Elért bennünket is a kényszerű honlap korszerűsítés, amelyet a Google diktál. Lehetőségünk van megőrizni eddigi anyagainkat és konvertálni az új formába.

Számolnunk kell azzal, hogy a szövegek egyszínűek lesznek, a képek nem lesznek kattintással nagyíthatóak, az oldalak nyomtatása csak Ctrl-p paranccsal lesz kezdeményezhető, a hangok és sorozatképek lejátszásával is lehetnek problémák.

Mindezek ellenére úgy tervezzük, hogy legkésőbb a templom felszentelésének tíz éves évfordulóján az új formában jelenítjük meg a plébánia honlapját. Mindenképpen igyekszünk megőrizni a www.ujpalotaitemplom.hu címet. De az átállás időpontjában befagyasztott régi honlap is olvasható lesz a https://sites.google.com/site/saratemplom címen.

2018.ősze (KJA)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gratulálunk a(z) 1.5K kattintás eléréséhez 28 nap alatt! (Gratulálunk a(z) 1.5K kattintás eléréséhez 28 nap alatt!)

Beérkező levelek

Beérkező levelek címkét tartalmazó üzenetek keresése

Beérkező levelek címke eltávolítása a beszélgetésből


Google Search Console Team <sc-noreply@google.com> Leiratkozás


2023. dec. 26. 3:00 (2 nappal ezelőtt)
címzett: én

angolmagyar

Eredeti megjelenítése

Teljesítmény a Google Keresőben

1,5K

ujpalotaitemplom.hu

Gratulálunk! Webhelye 1.500 kattintást ért el a Google Keresőből az elmúlt 28 nap során.

december. 2023. 24

A webhely által elért eredmények nyomon követése

Örül neki?

Ossza meg a jó hírt ismerőseivel is.